GOODYEARS DIGITALA VOUCHERKAMPANJ

 

Goodyears digitala voucherkampanj är vårt sätt att visa dig att en ledarställning inom innovation, säkerhet, tidskriftstester och hög kvalitet handlar om mer än ord.

 

Om kampanjen

Med Goodyears digitala voucherkampanj (Kampanjen)  kan du bara vinna. Genom att köpa 17-tums och större Goodyear -märkta sommardäck från en auktoriserad Goodyear-däckåterförsäljare får du en rabatt beroende på däckets fälgstorlek. Ju större fälg, desto större rabatt.

 

Allmänna regler för kvalificering

  1. Under perioden 15/3 2018 – 31/5 2018 ("Period 1") gäller följande specialregler utöver de allmänna reglerna och villkoren för Goodyear Dunlop Tires Sverige, som i övrigt inte påverkas.
  2.  Köp av Goodyear-däck med en fälgstorlek på 17 tum eller större är kvalificerade i kampanjen och ger en direkt rabatt enligt schemat nedan:

 

Typ av däck

17 tum

18 tum

19 tum och större

SEK för vart 4 hjul

600 (inklusive moms)

800 (inklusive moms)

1000 (inklusive moms)

 

 

3. Kupongen är personlig och varje kund kan endast använda en kupong under kampanjperioden.

4. Kampanjen gäller endast personbilar och är inte giltiga för hyrbilar, åkeribilar eller lastbilar.

5. Kupongen är endast giltig under period 1

6. Rabatten betalas ut omedelbart av den deltagande och auktoriserade återförsäljaren

7. Värdekupongen är endast giltig hos återförsäljare som deltar i kampanjen. Deltagande återförsäljare uppdateras regelbundet. Kontrollera att din återförsäljare finns i den kampanjspecifika sökfunktionen för återförsäljare vid köptillfället.

8. Mer information om insamling och användning av information finns i Goodyears sekretesspolicy.

9. Detaljerad information om kampanjen och den fulla mekanismen finns på http://kampanj.goodyear.se/

 

Avslutande anmärkningar

Goodyears voucherkampanj är en specialkampanj som gäller utöver Goodyear Dunlop Tires allmänna regler och villkor samt de regler och villkor som kan tillämpas av Goodyear-återförsäljaren. Kontakta Goodyear-återförsäljaren för mer information om dessa. Kampanjen är inte avsedd att begränsa dina rättigheter som konsument med hänseende till lagstiftning eller de vanliga reglerna och villkoren från Goodyear Dunlop Tires Sverige AB